PUUR
BELGISCH
DESIGN

Arc
Butch
Nessy
Senzu
Splash


Ariade biedt vijf architecturale collecties voor keuken, badkamer
en maatkast.

ZOEK EEN ARIADE
TOONZAAL IN UW BUURT
EN MAAK VRIJBLIJVEND
EEN AFSPRAAK


WIJ GARANDEREN HOOGWAARDIGE MATERIALEN
EN AFWERKING


duurzaam materiaalgebruik en
onberispelijke kwaliteit en service.

> lees meer
 
 

DANNY
VENLET

Danny Venlet is designer en interieur-architect en trok na zijn afstuderen aan het Sint-Lucas in Brussel twaalf jaar naar Australië om er als onafhankelijk ontwerper en interieurarchitect te werken.

Hij werkte er voor heel wat internationale opdrachtgevers en uit die tijd stammen ook heel wat kunstzinnige objecten, zoals zijn kamerscherm Flyscreen of asymmetrische stoel Powderhorse.

Halfweg de jaren ’90 verstigde hij zich opnieuw in Brussel waar hij een ontwerpstudio runt en les geeft aan Sint-Lucas. In 2003 kreeg Venlet een prestigieuze Henry van de Velde award voor zijn intussen iconisch geworden Easy Rider werkstoel voor Bulo.

Voor Ariade ontwikkelde Danny
Venlet de Senzu en Butch.


www.venlet.net

 

STUDIO
SEGERS

Studio Segers is het ontwerpbureau van Wim Segers en zijn vrouw Rita Westhovens, respectievelijk product-en grafisch ontwerper, die in 2009 - of twintig jaar na de oprichting van hun Studio - ook hun zoon Bob zagen toetreden. Met de komst van Marjan Brants heeft Studio Segers nu een dubbele helix van productdesign en grafische vormgeving.

In het DNA van Studio Segers zit een rationele benadering van design, waarbij functionaliteit primeert en vormgeving excelleert. Materiaalkeuze, ergonomie, functie én gebruik zijn essentieel en moeten tot een esthetische synthese leiden. De ontwerpstudio onderhoudt een verregaande vertrouwensrelatie met een handvol Belgische designbedrijven en meermaals viel hun een design award of onderscheiding te beurt.

Voor Ariade ontwikkelde Studio Segers zowel de Arc, Splash als Nessy.

www.studiosegers.be