ARC
BUTCH
NESSY
SENZU
SPLASH

Ariade Collections:
design by Danny Venlet & Studio Segers

Deaplus engageert designers voor luxesegment

Zo tekende Wim Segers van Studio Segers in Maaseik, 3 nieuwe concepten voor Deaplus.
De andere 2 ontwerpen uit de collectie Ariade, zoals de nieuwe lijn heet, zijn van de hand van designer Danny Venlet.

“In woelige economische tijden komt het er op aan om nichemarkten te bespelen,” vindt Jos Vaes. “We wilden graag in het topsegment een eigen stempel drukken. Het zijn 5 helemaal verschillende ontwerpen geworden, die met elkaar gemeen hebben dat ze er vernieuwend uitzien, heel functioneel zijn en vooral ook kunnen doorgetrokken worden naar ander meubilair, zoals dressings, badkamers of eetkamers. Wie dat wil, kan dus in de stijl die hij verkiest, een heel interieur samenstellen.”

Jos Vaes (links op de foto) heeft ook bijkomend geïnvesteerd in de presentatie van de nieuwe keukens. In Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant) werd hiervoor zelfs een heel nieuwe toonzaal gebouwd.

lees het volledige artikel in Made in Limburg


     

RECENTE
BERICHTEN


Deaplus engageert designers voor luxesegment
Deaplus, de Limburgse fabrikant van keukens en ander binnenschrijnwerk, mikt in 2015 op een bijkomend marktsegment. Ondernemer Jos Vaes heeft een paar topontwerpers aangesteld om vernieuwende keukens te maken in de hogere prijsklasse. 
16/03/2015


Artikel bouwkroniek: Ariade biedt vijf high end-concepten voor keukens, badkamers en maatkasten
Ariade, het nieuwe Belgische merk van Deaplus, opende onlangs een nieuwe toonzaal op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. 
04/03/2015


Home Sweet Home: "Nieuw Belgisch interieurmerk"
Met het gloednieuwe merk Ariade gaat Deaplus echter nog een stap verder. Deaplus kiest resoluut voor een hoogwaardige levensstijl en design.
02/03/2015