ARC
BUTCH
NESSY
SENZU
SPLASH

Ariade Collections:
design by Danny Venlet & Studio Segers

artikel Innovatief: Toegankelijk Topdesign

11 FEBRUARI 2015
artikel Innovatief

Deaplus is al jaar en dag een begrip als het over kwalitatieve keukens, badkamers, maatkasten en dressings gaat. Omdat elke ruimte om een eigen invulling vraagt, biedt Deaplus in alle omstandigheden eersteklas maatwerk. Met Ariade, een uitgesproken en hoogwaardig designgamma, gaat Deaplus nog een stap verder.

 

Ariade maakt deel uit van Deaplus en geldt als het nec-plus-ultra in zowel design als uitvoering. Hiervoor ging de Limburgse interieurgroep een samenwerking aan met vooraanstaande designers. Zo sloeg het de handen in elkaar met Studio Segers en Danny Venlet.

 

Het resultaat? Vijf architecturale concepten voor keuken, badkamer en maatkasten.

 

lees het volledige artikel


     

RECENTE
BERICHTEN


Deaplus engageert designers voor luxesegment
Deaplus, de Limburgse fabrikant van keukens en ander binnenschrijnwerk, mikt in 2015 op een bijkomend marktsegment. Ondernemer Jos Vaes heeft een paar topontwerpers aangesteld om vernieuwende keukens te maken in de hogere prijsklasse. 
16/03/2015


Artikel bouwkroniek: Ariade biedt vijf high end-concepten voor keukens, badkamers en maatkasten
Ariade, het nieuwe Belgische merk van Deaplus, opende onlangs een nieuwe toonzaal op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. 
04/03/2015


Home Sweet Home: "Nieuw Belgisch interieurmerk"
Met het gloednieuwe merk Ariade gaat Deaplus echter nog een stap verder. Deaplus kiest resoluut voor een hoogwaardige levensstijl en design.
02/03/2015