DOOR VAKMANNEN GEMAAKT

Bij Ariade vinden we dat u altijd een echte vakman verdient. Onze ervaren vakmannen beschikken over de nodige technische vakkennis. En daar profiteert u alleen maar van.


KLANTENSERVICE & PLANNING

Ariade is uw eerste en enige aanspreekpunt tijdens het proces.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over kwaliteit of timing. Ook voor uw toestellen kan u bij Ariade rekenen op de nieuwste en meest hoogwaardige producten, wij werken hiervoor samen met erkende merken.


 

EIGEN FABRICAGE

De ontwerpen komen tot leven in onze eigen fabrieksruimte.
Onze productielijnen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Door eigen fabricage laten we niets aan het toeval over en waken we over de kwaliteit: van de grote lijnen tot de allerkleinste details.


DIENST NA VERKOOP

Wie kiest voor Ariade, kiest voor een gerust gemoed. Duikt er toch een onverwacht probleem op, zoals haperende kastjes of krasje op een werkblad? Ariade heeft een uitstekende dienst na verkoop, en een eigenteam van ervaren technici en vakmannen in huis. Zij kunnen u snel en efficiënt helpen.


 

DE BESTE MATERIALEN

Het duurzaamste hout, de vlotste geleiders, de beste scharnieren. Kwaliteit en levensduur staan bij Ariade op de eerste plaats.
Daarom werken we uitsluitend met duurzame, kwalitatieve materialen.
Ook dat is onze garantie.


MEER INFORMATIE

Voor al uw technische vragen, in verband met kwaliteit, toestellen, levering en service naverkoop kan u steeds contact met ons opnemen.


ZOEK EEN ARIADE
TOONZAAL IN UW BUURT
EN MAAK VRIJBLIJVEND
EEN AFSPRAAK


Arc
Butch
Nessy
Senzu
Splash


Ariade biedt vijf architecturale collecties voor keuken, badkamer
en maatkast.

ARIADE
BRAND OF

DEAPLUS


Ariade maakt deel uit van Deaplus. Limburgs merk met meer dan 30 jaar ervaring in keukens, badkamers, maatwerk en interieur.
>naar Deaplus