ARC
BUTCH
NESSY
SENZU
SPLASH

Ariade Collections:
design by Danny Venlet & Studio Segers

Ariade biedt VIJF
architecturale concepten
voor keuken, badkamer
en maatkasten.

Elk van deze productlijnen is ontwikkeld vanuit de fundamentele, functionele vereisten van goed koken, goed baden of goed opbergen. En goed maken we nog beter. Hoe? Door esthetisch en kwalitatief te streven naar het allerbeste. Door de functies, het materiaalgebruik en de vormgeving op de spits te drijven zodat het harmonieuze geheel beantwoordt aan een conceptvisie op hedendaags en luxueus wonen.

Deze weldoordachte combinaties van vorm, techniek, duurzaam materiaalgebruik en verfijning van élk detail zorgt niet alleen voor toegevoegde waarde, het maakt het design.

ARIADE
A BRAND
OF
DEAPLUS

Ariade zet architecturale bakens uit in je interieur. Met een uitgesproken en hoogwaardig designgamma gaat Ariade verder dan het keukenconcept: het is een manier van leven. Keuken, badkamer én maatkast vormen bij Ariade de perfecte harmonie van architectuur en design.

Ariade maakt deel uit van Deaplus en geldt als het nec-plus-ultra in zowel design als uitvoering. De Limburgse interieurgroep maakt al jaren naam met een uitgebreid gamma aan keukens, badkamers, maatkasten en dressings, maar gaat met Ariade nog een stap verder. Het kiest resoluut voor een hoogwaardige levensstijl. Kwaliteit, flexibiliteit en functionaliteit blijven essentiële peilers, maar met Ariade wil het alles sublimeren: Belgisch topdesign van harmonieuze concepten voor koken, baden én opbergen. Your way of living.

ZOEK EEN ARIADE
TOONZAAL IN UW BUURT
EN MAAK VRIJBLIJVEND
EEN AFSPRAAK